Împărțirea cu doi – pe scurt

Mă întreb dacă zâmbetul ăsta îți vine natural de fiecare dată când vezi pe oricine sau doar l-ai inventat acum pentru mine. Îți apar cearcăne la ochi când zâmbești și parcă toată bunătatea ți se strânge acolo. Mă întreb ce simți când mă iei în brațe. La mine nu-s fluturi în stomac, dar e un mic tremurici acolo. De parcă inima tresare un pic.

Mă întreb dacă te-ai gândit măcar pentru câteva secunde cum ar fi dacă, dintr-un impuls nebunesc, ai sări. Ai uita și de gura lumii, de mamă și de tată și doar te-ai lăsa purtat. Să vezi și tu cum e s-o dai în bară, dar cu mine.

Nu m-am întrebat niciodată dacă-ți plac cercurile, dar acum cred că da. Ți-s comode și ți-e mai ușor să te învârți în jurul cozii. Mă întreb dacă ți-e frică. De fapt, sunt sigură că ți-e frică, dar mă întreb de ce. În cercul nostru vicios, tu ești ăla care nu calcă niciodată strâmb și poate comoditatea te face să nu calci deloc. Mi se pare amuzant doar felul în care te împiedici.

Totul ține de cum privești lucrurile și perspectivele noastre poate se intersectează sau poate nu, dar dacă aș fi cu ochii închiși într-o cameră plină de oameni, sunt sigură că aș simți cum intri.

Poate mi-s ochii, că-s albaștri, dar uneori am impresia că și-ntr-o mare de oameni, tu îmi cauți privirea.

Mi-e ușor să scriu de trecut pentru că orice-ar fi, nu se schimbă. Greul începe când mă gândesc la ce-aș vrea. Mi-e iubirea ta platonică și n-am să ți-o zic niciodată. Cuvintele sunt frumoase și oricât le-aș împacheta și aranja, „aș vrea să-mi fii” încă nu sună corect. Nu te am și totuși aleg să te pierd.

Ține-mi maturitatea, ține-o tu, mă jur că mie uneori îmi scapă. E ciudat ce simt, până la tine n-am știut că poate să-ți fie dor de ceva ce n-ai avut niciodată. Un prieten mi-a zis că sunt unii oameni care trăiesc jumătate în lumea reală și jumătate într-o lume de basm, iar el crede că sunt unul dintre ei. Poveștile mi-s frumoase, dar nu-s Alice, așa că trezirea la realitate doare uneori mai tare. Multumesc că-mi ești alarmă. Am închis cercul acum?

Mă intreb.. Dacă fac doi pași înapoi, mișc ceva în tine?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s